香港band友討論區 hkbandmusic.com

查看: 266|回復: 11

想找JRCOK 輕鬆,enjoy BAND

mikelaw2020 發表於 2021-3-19 17:51:54 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
結他手
地區:
職業: 日班全職
幽閒玩cover歌為主(本人GUITAR)

[size=15.008px]Yorushika --- 言ゲサ
LiSA - 紅蓮華
One ok rock --- Wherever your are
One ok rock --- begining
Scandal   ----- scandal baby
scandal   ----  Shunkan Sentimental
MIKA NAKASHIMA --- GLAMOROUS SKY
小小戀歌
 樓主| mikelaw2020 發表於 2021-4-10 19:10:03 | 顯示全部樓層
achoi1129 發表於 2021-4-9 12:13
有冇位俾男vocal? 想試玩下one ok rock既歌, 本人亦都有8級鋼琴, 想輕鬆玩下

我地唔係純玩OOR,玩其他歌時你會唔會彈KEYBORD,可以的話請留WHATAPP
 樓主| mikelaw2020 發表於 2021-3-26 18:44:35 | 顯示全部樓層

whatsapp?
 樓主| mikelaw2020 發表於 2021-3-25 18:45:11 | 顯示全部樓層

有呀
icesword 發表於 2021-3-24 10:14:52 | 顯示全部樓層
Hi~  I am 打唔到 紅蓮華 同 The Begining 既鼓手
 樓主| mikelaw2020 發表於 2021-3-24 21:05:56 | 顯示全部樓層
而家已經有一鼓一GUITAR了,歡迎有興趣
littleboy 發表於 2021-3-25 01:19:26 | 顯示全部樓層
GUITAR仲有冇位?
littleboy 發表於 2021-3-26 01:45:03 | 顯示全部樓層

Ok 有興趣!
 樓主| mikelaw2020 發表於 2021-3-28 18:48:53 | 顯示全部樓層
而家已經有一鼓兩GUITAR了,歡迎有興趣人士
achoi1129 發表於 2021-4-9 12:13:16 | 顯示全部樓層
有冇位俾男vocal? 想試玩下one ok rock既歌, 本人亦都有8級鋼琴, 想輕鬆玩下
achoi1129 發表於 2021-4-10 20:08:37 | 顯示全部樓層

keyboard我都可以練下玩下
 樓主| mikelaw2020 發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
achoi1129 發表於 2021-4-10 20:08
keyboard我都可以練下玩下, 我留tg可以? https://t.me/qpqpLm

可以用Whats app 嗎?