香港band友討論區 hkbandmusic.com

查看: 204|回復: 4

想開隊band隔個星期夾 玩日本歌 乜style都玩下 招鼓 kb

kuavisleung 發表於 2020-3-5 16:42:42 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
組新Band
年齡: 23
電話: 92487966
地區: Kwun Tong

現有member都有band係身又或者工作關係唔可以夾咁密

大家都想開心輕鬆ge同時又可以破突自己試多d唔同ge野

所以可能新組ge band都係一個月夾1-2次到

基本上夾乜都得

小清新, Chill, 熱血, J-rock, J-pop, ACG 甚至core野都可以 (不過盡量唔好夾年代久遠視覺系

希望搵到同我地期望值同時間都差唔多

又可以同時同時接受到唔同style ge朋友

就算唔夾過來搵我傾計都可以 或者互相推歌咁樣

我自己有band房

夾果時大家比市價時租band房錢我就得

招鼓 kb 有興趣可以pm我  (識自己執譜 有練過下野先來夾 正正常常 onon99 可以互相傾計交流 唔好有佢講無人講 就得

最緊要大家輕鬆交流下 同埋玩得開心

女vocal有d小新手,但結他bass都有豐富出show經驗同本身有其他band係身

所以就算輕鬆玩都唔會太過on9

有意wtsapp  (btw 藍/港豬唔好搵我 同依d人無乜好傾

thx
 樓主| kuavisleung 發表於 2020-3-16 11:27:24 | 顯示全部樓層

差bass 鼓 kb
 樓主| kuavisleung 發表於 2020-3-17 21:36:15 | 顯示全部樓層
已招bass 仲招緊鼓kb
 樓主| kuavisleung 發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
push
 樓主| kuavisleung 發表於 3 天前 | 顯示全部樓層
繼續招