香港band友討論區 hkbandmusic.com

查看: 1203|回復: 10

各位兄弟們 小弟最近係Instagram 到寫樂評 歡迎follow

kirk2622 發表於 2013-2-16 19:53:04 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
唔知大家有冇玩開instagram架呢 最近小弟係instagram到開試寫下樂評 用中學生同自己既角度介紹音樂 無論地上地下我都會去介紹下 我Instagram ID:kirkmusicreview 希望大家可以follow下當支持 睇下我寫既野作為我原動力 各位有咩歌想推介比我 我以係下面留低 我會全部聽曬 可能會係Instagram 到出現(雖然冇咩人睇)所以更加希望你地支持同鼓勵 http://instagr.am/p/VyG5LxjS-R/

評分

查看全部評分

tommy_yuen72 發表於 2013-2-16 20:10:54 | 顯示全部樓層

Support!! 即刻去follow你先

btw聽下Green Day個三隻新碟呀~~Uno, Dos, Tre
Jaybubuchow 發表於 2013-2-16 20:13:31 | 顯示全部樓層
support +1
kenwong 發表於 2013-2-16 21:01:34 | 顯示全部樓層
support +2
 樓主| kirk2622 發表於 2013-2-16 21:05:59 | 顯示全部樓層
幫手推到第一位
okt04555 發表於 2013-2-16 21:29:50 | 顯示全部樓層
 樓主| kirk2622 發表於 2013-2-16 22:15:19 | 顯示全部樓層

RE: 各位兄弟們 小弟最近係Instagram 到寫樂評 歡迎follow卅留低改善建議

唔知大家有冇玩開instagram架呢 最近小弟係instagram到開試寫下樂評 用中學生同自己既角度介紹音樂 無論地上地下我都會去介紹下 我Instagram ID:kirkmusicreview 希望大家可以follow下當支持 睇下我寫既野作為我原動 ...
kirk2622 發表於 2013-2-16 19:53
 樓主| kirk2622 發表於 2013-2-17 01:07:56 | 顯示全部樓層
唔好沉啊I
alantong2 發表於 2013-2-17 01:23:20 | 顯示全部樓層
support +3 已經FOLLOW了! 加油
 樓主| kirk2622 發表於 2013-2-17 01:36:26 | 顯示全部樓層
有咩意見可以留低 我會睇的 希望多啲人知道好既存在 介紹下好歌比人知;)
fml4ever 發表於 2013-3-3 11:48:14 | 顯示全部樓層
awesome. i will follow it