香港band友討論區 hkbandmusic.com

查看: 1324|回復: 7

有冇人會上外國網/拍賣網幫人買d外國/日本冷門CD

kirk2622 發表於 2011-8-4 21:47:22 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
因為小弟對上網買賣既認識唔多...同我冇信用卡 所以唔可以係外國網買cd 有d cd 例如 the swellers,bowling for soup,the all-american reject等等  有d新既係信和又搵唔到   hnv有冇貨 所以買唔到外國冷門CD同邊到有得買英國d cd?
GrooveDude 發表於 2011-8-5 01:37:26 | 顯示全部樓層
搖擺廊唱片
香港, 灣仔, 莊士敦道181 號大有廣場2 樓202室
電話號碼: (852) 28937791

They have many 冷門 CD. Maybe u can phone them ask
jay 發表於 2011-8-5 02:03:41 | 顯示全部樓層

哩間真係有唔少碟但有d難搵,你可以真接問d staff,佢地好好人~

但the all-american reject 好似唔覺眼
GrooveDude 發表於 2011-8-5 02:35:19 | 顯示全部樓層
Yes ar. I call them first before i go
chungchung 發表於 2011-8-5 02:43:37 | 顯示全部樓層
鳴...我想買雜誌...
ianmusic 發表於 2011-8-5 03:18:27 | 顯示全部樓層
the all-american reject HMV冇咩∼∼∼∼∼甘紅既US POP BAND
 樓主| kirk2622 發表於 2011-8-5 21:40:49 | 顯示全部樓層
the all-american reject HMV冇咩∼∼∼∼∼甘紅既US POP BAND
ianmusic 發表於 2011-8-5 03:18
就係冇
我想買the swellers同THE VIEW
tk9 發表於 2013-11-26 20:16:27 | 顯示全部樓層
我想買sukima switch